В къщата на българското семейство Анжело Димов и Незабравка (Неси)

...
В къщата на българското семейство Анжело Димов и Незабравка (Неси)
Коментари Харесай

Нови разкрития за българското семейство, ликвидирано в мафиотски стил в ЮАР

В къщата на българското семейство Анжело Димов и Незабравка (Неси) Пеева, които бяха убити в дома си в предградието на Кейптаун Бергвлиет, Южна Африка, постоянно се употребявали алкохол и опиати, а това не се харесвало на Пеева. Полицията е разкрила Анжело и Незабравка в двора на къщата им с огнестрелни рани в главите, написа heraldlive.co.za. От дома са откраднати преносими компютри и мобилни телефони. Позовавайки се на полицейски източници, локалните медии пишат за закононарушението като за „ екзекуция “, написа " Монитор ".

Димов е бил забъркан в злоупотреби с кредитни карти и против него се е водело дело в Билвил. Представял го е юрист на име Уилям Буут. Той е отказал да разяснява случилото се, като споделил, че това е въпрос на полицейско следствие и подчертал, че се пробва да се погрижи за 6-годишната щерка на разстреляното семейство.

Момиченцето било в първи клас. За случилото се със фамилията ѝ се схванало, откакто никой не се появил да я прибере от занималня в понеделник, написа TimesLive.co.za.

От българското посолство са съобщили за медията, че детето е в сигурни ръце, а дипломатите са в непрекъснат контакт с околните на жертвите.

Съседите не са чули нищо. Кучето на фамилията също било убито, прецизират локалните медии.

Пеева, която е втора жена на Димов, е имала личен бизнес – правела е торти за рождени дни и сватби, а преди да се запознае с към този момент починалия си мъж е работела в прочут ресторант в Нюлендс. Според фамилен другар обаче не е знаела за заниманията на мъжа си, който прекарвал доста време отвън страната.

В двора на къщата на убитите съпрузи е имало дребна сграда, в която е живеел 27-годишният наследник на Анжело Димов от първия му брак, той бил тежко ранен при мотоциклетна злополука през декември и отпътувал за България, с цел да се възвръща.

Има съмнения, че убийството на Димов и Пеева е обвързвано с бизнеса на българина, само че локалната полиция работи по всички версии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР