В Карлово директорът на ОД на МВР ст. комисар Атанас

...
В Карлово директорът на ОД на МВР ст. комисар Атанас
Коментари Харесай

Наградиха младежите, спасили 3 момичета при водопада над Карлово

В Карлово шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Атанас Илков и кметът на Община Карлово Емил Кабаиванов наградиха 4-мата младежи и полицейските чиновници, оказали първа помощ на 3-те девойки при водопада Сучурум, оповестяват от общината.

С почетни плакети, грамоти от полицията и от общината и златна значка на Карлово бяха отличени Тони Танчев, ефрейтор Никола Върбанов, техните приятелки Станимира Иванова, Радина Петрова както и на полицейските чиновници на районно управление (на МВР) Карлово млади сержанти Симеон Иванов и Ивайло Свиленов.

Преди осем дни в неделя три девойки от Карлово били на разходка по екопътеката край водопада Сучурум в Карлово, когато внезапно идва доста мощна вода и повлича едно от децата. За шанс същия ден двамата млади мъже и техните приятелки също са били покрай мястото, когато виждат от горната страна с водите да пада раница, по-късно и тяло на дете. Без да се замислят, младежите скачат във водата и съумяват да извадят безжизненото тяло на 11-годишната Теменуга. Със сърдечен масаж и обдишване съумяват да върнат дихателните функционалности на детето, което незабавно по-късно е откарано в болница и в следствие в УМБАЛ "Свети Георги " в Пловдив. Двамата служители на реда съумяват да намерят и другите две девойки, мокри и изплашени, и да ги смъкват на безвредно място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР