В Камарата на общините днес започна поредното гласуване на плана

...
В Камарата на общините днес започна поредното гласуване на плана
Коментари Харесай

В Камарата на общините никой не знае кога е започнало гласуването на плана на Тереза Мей за Брекзит

В Камарата на общините през днешния ден стартира следващото гласоподаване на проекта на английския министър председател Тереза Мей за Брекзит. Никой от депутатите обаче не знае от кой момент датира тази традиция и какво значи тя. Това е пост в обществените мрежи, който имитира вест от 3038 година

Публикацията бе публикувана на фона на цялостната неизясненост към излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз (Брекзит). Депутатите от Камарата на общините (долната катмара на законодателния орган в Лондон) на няколко пъти отхвърлиха предложенията на стопанката "Даунинг стрийт " 10 за Брекзит.

Мей през вчерашния ден насочи зов към водача на главната опозицинна мощ в страната Лейбъристката партия Джереми Корбин да стартират договаряния за намиране на излаз от заплетената обстановка.

Брекзит през днешния ден бе дискутиран и в Европейския парламент. Пред депутатите от Европейски Съюз ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че в случай че до 12 април Народното събрание на Британия не одобри съответно решение, Брюксел няма да даде нова пролонгация на излизането.

Първоначално Брекзит трябваше да стане факт на 29 март 2019 година По-късно поради гласувания на Острова датата бе планувана за 12 април.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР