В Калофер Национално движение Русофили, ръководено от обвинения за шпионаж

...
В Калофер Национално движение Русофили, ръководено от обвинения за шпионаж
Коментари Харесай

В Калофер: Поздрав от Лавров към русофилите и обещание за победа от Митрофанова

В Калофер Национално придвижване " Русофили ", ръководено от обвинявания за шпионаж в интерес на Русия и глобен от Съединени американски щати по закона " Магнитски " - Николай Малинов, провежда първи интернационален русофилски събор. Съорганизатор бе учреденото през март т.г. в Москва Международно придвижване на русофилите (МДР). Съборът протече под наслов " С Русия в сърцето ".

" Ние държим нишката на историята по тази причина сме почтени с предишното и уверени в бъдещето, готвят ни замесване на България във война с Русия, готвят ни българския майдан, готвят ни тирания, само че ние ще издържим на тестването на времето, тъй като колкото и да е мощно злото тактически, положителното постоянно ще победи стратегически ", съобщи Малинов.



" За нас е огромна чест и наслада да бъдем през днешния ден тук, дружно с вас. Както сподели Николай Малинов през днешния ден, в тези дни не е елементарно да бъдеш просто русофил, а деен русофил. За това се изисква гражданско геройство и ние доста ценим тази поддръжка, ценим вашата гражданска позиция и постоянно сме с вас ", съобщи съветският дипломат Елеонора Митрофанова на събора на русофилите.

" Управляващият политически хайлайф в България се пробва злонамерено и нападателно да сблъска две елементи от нашия народ като унищожава знаци, монументи, история и вековна любов към Русия " - по този начин се обърна към събралите русофили в Калофер Николай Малинов, представен от БГНЕС.

Тя прочете и особено обръщение от съветския външен министър Сергей Лавров към участниците в събора, в което той ги поздравява " сърдечно " и споделя: " С задоволство установявам, че макар младата си възраст интернационалното придвижване „ Русофили “ стартира да осъществя забавни инициативи, в това число мероприятия в поддръжка на фундаменталните правила на интернационалното право, на първо място Устава на Организация на обединените нации.

Разчитам, че срещи, сходни на днешната, ще се организират постоянно. Това ще разреши на неравнодушните жители на доста страни, на нашите съотечественици да обединят старания в отбрана на съветското филантропично наличие на интернационалната сцена “.

" Позволете ми от мое име и от екипа на нашето посолство да ви пожелая всичко най-хубаво и устойчивост на духа. Убедена съм, че ще победим и всичко ще бъде другояче ", сподели още Митрофанова.

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР