В качеството си на признат благотворител и близък на британската

...
В качеството си на признат благотворител и близък на британската
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев - почетен гост на Имперския бал в Лондон

В качеството си на приет благотворител и непосредствен на английската аристокрация, лорд Евгени Минчев бе измежду почетните посетители на Имперския бал в столицата на Нейно Величество. В недостъпния частен клуб Caledonien в Белгрейвия над 175 души от целия свят се събраха в името на благотворителността, ориентирана към проблемите на обгорели деца.

Внукът на крал Джордж Пети и първи братовчед на Кралицата на Англия Елизабет Втора, принц Майкъл ъв Кент бе почетен патрон на бала. Евгени беше настанен на масата на съветския принц Димитрий Лобанов- Ростовски и брачната половинка му принцеса Лобанов- Ростовски. В компанията на българският представител бяха още шотландските аристократи Мария и Алпин МакГрегър, с които Евгени поддържа връзка от години и които предложения на проведения от него Британско Български Бизнес Бал.

Евгени с кралският биограф лейди Колин Кембъл, принцеса Романова и предприемачите Питър Колман и Робърт Уилкинсън

Тази година яркото събитие в основано за прослава на България, ще се организира в балните зали на хотел Риц. В блестящото голям брой бяха видяни още принцеса Олга Романова, придружителят и Робърт Уилкинсън, кралският биограф лейди Колин Кембъл, синът и Миша и близкият и другар Питър Колман. Благотворителният търг с картини на международни художници доближи своето всекидневно равнище и способства за благотворителната идея. Лорд Евгени Минчев е в организационния комитет на Имперския бал и името му е отпечатано паралелно с тези на международната аристокрация. Само след дни Евгени ще участва на различен бал в Лондон, където още веднъж почетен патрон е принц Майкъл- видна фигура и представител на кралското семейство.

Принц Майкъл ъв Кент е почетен патрон на бала




Масите бяха подредени от кралските декоратори


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР