В качеството си на патрон на коледното парти на Heritage

...
В качеството си на патрон на коледното парти на Heritage
Коментари Харесай

Евгени води британския Елвис в България?

В качеството си на патрон на коледното празненство на Heritage Foundation в Лондон оня ден, лорд Евгени Минчев бе разгласен за почетен посетител и специфична звезда от България.

Фондацията се занимава с набиране средства за ветераните от Бомбения отряд на Англия и се уповава на щедростта и престижа на десетки звезди.

Голямата звезда Джес Конрад, именуван поради темперамента си английския Елвис Пресли даде обещание пред лорд Минчев да посети България при първа опция, а Евгени даде по-конкретни параметри на това заричане, да вземем за пример – Руския бал през 2018.

Конрад е към този момент 80 годишен само че това не му пречи да бъде един същински благородник а годините му не са оказали никакво значение на лицето и фигурата му. Освен със звездата, Евгени бе на масата и на националния воин на Англия и легенда от Бомбения отряд сър Чарлз Кларк- притежател на Ордена на Британската Империя. Заради 94 годишният Кларк, близо 250-те присъстващи станаха на крайници при оповестяване на името му. Евгени Минчев е първият българин получил почетното звание Патрон на The Heritage foundation във Англия.

Минчев с героя от войните Чарлз Кларк.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР