В кабинета на уролога се намира единственият в региона уред

...
В кабинета на уролога се намира единственият в региона уред
Коментари Харесай

Господа, преди да си купите от атрактивно рекламираните хапчета за простата, посетете уролог

В кабинета на уролога се намира единственият в района апарат за лекуване на инконтиненция

От началото на месец юни към екипа на МЦ „ Д-р Стайков “ се причисли опитният уролог доктор Димитър Василев. Специалистът приема пациенти в понеделник, сряда и четвъртък  от 14:30 ч. до 17:30 ч., във вторник и петък от 09:00 ч. до 13:00 ч.

Верни на своята съществена задача – да обезпечават на пациентите си по-добро качество на живот, от центъра са оборудвали кабинета на доктор Василев с нов ехограф от последно потомство. Тук се намира и единственият в района високотехнологичен уред за инконтиненция, прочут и с името.

Д-р Василев е приключил Медицински университет – Плевен, специализирал е урология в МБАЛ Лайф Хоспитал и УМБАЛ Бургас. Притежава опит и експертиза при лекуване на заболявания на пикочно-половата система – нефролитиаза, израстък на бъбрек, израстък на уретер, полова дисфункция, уголемена простата и други

Пред Флагман.бг доктор Димитър Василев разяснява най-честите проблеми, с к oито идват при него пациентите:

„ Първо, обръщам се към всички мъже над 40 годишна възраст – всяка година би трябвало да посещавате уролог за профилактичен обзор. При по-възрастните пациенси е желателно визитите да е два пъти в годината. Туморите на пикочния мехур, на бъбрека или на уретера протичат без недоволства и признаци и постоянно се случва да ги открием напълно инцидентно при надзорен обзор с ехограф. Затова е значимо да се вършат профилактични прегледи, с цел да може, в случай че открием проблем, той да бъде диагностициран допустимо в най-ранен стадий. Тогава образованието може да се отстрани безкръвно и безпроблемно.

Жените също би трябвало да посещават уролог, нашата компетентност не е единствено за мъже. Прегледът от експерт е изключително значим за пациентки, страдащи от инконтиненция (неволно изпускане на урина). Колкото по-рано стартираме да третираме казуса, толкоз по-добре ще се повлияе положението ви и няма да се стига до утежняване. Защото с времето неволното изпускане на урина прогресира и става необратимо в даден миг и не може да се повлияе по медикаментозен път.

За благополучие тук в Медицински център „ Д-р Стайков “ разполагаме с високотехнологичният уред за инконтиненция. Той е приет в целия свят за революционен способ и оказва помощ както на дами, по този начин и на мъже.

Апелирам към господата, преди да стартират да одобряват лекарства за простата, рекламирани атрактивно по малкия екран, да посетят експерт уролог, който да им назначи вярната терапия. Дали ще започнете фитотерапия или с фармакологично потвърден артикул, това може да реши единствено вашият уролог.  

Начинът на живот също способства за по-добро здраве. Твърдият алкохол най-вече вреди на простата, след него се подреждат лютата храна и заседналият метод на живот ", разяснява доктор Димитър Вълчев.

В началото на месец юли в кабинета си в МЦ " Д-р Стайков " той ще стартира работа и с уред за ударно-вълнова терапия. Терапията с този апарат дава отлични резултати при пациенти с хронични болести на простатата.

Час за обзор и процедури при доктор Димитър Василев може да си запишете на тел.: 056 99 60 06 и 0892 99 60 06 или на място в медицинския център на бул. Транспортна 33. В центъра преглежда и доктор Станислав Вълканов – уролог в УМБАЛ-КАСПЕЛА - ПЛОВДИВ, за чиито график, също можете да се информирате на посочените телефони.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР