В к кратка реч пред свои привърженици от балкона на

...
В к кратка реч пред свои привърженици от балкона на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заяви, че се чувства прекрасно

В к къса тирада пред свои последователи от балкона на Белия дом Доналд Тръмп съобщи, че се усеща отлично, съобщава Франс прес.

„ Благодаря на всички за молитвите ви ", добави президентът на Съединени американски щати, който прекара три дни в болница след заразяване с COVID-19. Той увери своите последователи, че вирусът ще изчезне.

Тръмп, който не носеше маска, увери своите поддръжници, които скандираха " Още четири години ", че коронавирусът ще изчезне.

„ Знайте, че нашата нация ще победи този ужасяващ китайски вирус. Създаваме мощни медикаменти и лечения и съумяваме да излекуваме болните - сподели Тръмп. - Ще се възстановим и имунизацията ще се появи доста бързо. Науката и медицината ще изкоренят китайския вирус един път вечно, ще се отървем от него в целия свят. Виждате огромни огнища на болест в Европа, в Канада, само че вирусът ще изчезне и имунизациите ще оказват помощ ".

Резултатите от последния тест за ковид на Тръмп към момента не са оповестени. От Белия дом отхвърлят да оповестят по кое време за последно президентът на сащ е дал негативна проба. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР