В журито на Мастършеф“ май ще има промени от пролетта.

...
В журито на Мастършеф“ май ще има промени от пролетта.
Коментари Харесай

Шеф Михалчев напуска Мастършеф

В журито на „ Мастършеф “ май ще има промени от пролетта. Единият от съдиите в готварския формат бил на кантар да напусне.
Това е повелителят на сушито Петър Михалчев. След цели 6 сезона в ефира на Би Ти Ви майсторът на японската кухня се чувствал извънредно изтощен да е тв звезда.

На татуирания готвач от дълго време му било пристигнало до гуша да го стопират по улиците и да го питат: „ Вие ли сте оня от „ Мастършеф “? “. Това обаче бил най-малкият му проблем във връзка със споходилата го преди няколко години популярност.

Отегчение

Шеф Михалчев се отегчавал от всевъзможни медийни изяви, снимки и разпределяне на подписи, които от много време за него са всекидневие. Подобни наложителни за една тв звезда действия смятал за изцяло безсмислени, а най-вече се дразнел на безконечния въпрос, който почитатели и публицисти му задават: „ Защо имате толкоз доста татуси? “.

Михалчев се вбесявал, че поради сходни празни съгласно личното му мнение отговорности се постанова да подценява фамилията и бизнеса си, който го храни. На момента отговорностите като лице на Би Ти Ви толкоз доста му дотягали, че ходел тъмен като буреносен облак, подготвен да се скара с всеки пред очите си.

Отказ от малкия екран

Вместо да си пили нервите с сходни занимания, той към този момент съществено се замислял да се откаже от малкия екран и да си гледа ресторанта, който така и така е главният му източник на приходи. До момента Михалчев е изкарал 5 години в хитовото кулинарно шоу на Би Ти Ви, написа „ Уикенд “.

Преди време приел офертата да се включи в „ Мастършеф “, само че не считал да остава там задълго. Идеята му била от една страна да стане известен, с цел да притегли повече хора в ресторанта, а от друга – надявал се да просвети хората за главните правила на кулинарията и да вдигне рейтинга на готварската специалност.

Пет години след първия сезон на „ Мастършеф “ обаче освен че се бил задоволен от медийна популярност, само че и се чудел какъв е смисълът да се бъхти в малкия екран, в случай че това значи да остави ресторанта без контрол и да жертва цялото си свободно време.

Известно е, че в бизнеса готвачът разчита на своята брачна половинка, само че тя не можела да го замести напълно, а и към този момент била прекомерно изморена да върти всичко сама.

Истински отговорности

На фона на тези проблеми Михалчев се замислил, че май вече е време да постави завършек на своите звездни залитания, за да има време за същинските си отговорности. Засега решението не било взето дефинитивно, само че нещата клоняли към разлъка с Би Ти Ви или най-малко към съкращаване на уговорките в малкия екран.

Подобно нещо направи преди време италианецът Лео Бианки. След един сезон в „ Мастършеф “, който го откъсна от всичко останало в живота му, в това число от неговите две деца, той реши да напусне шоуто и да се задоволи с графа в „ Преди обед “. На неговото място пристигна шармантната Силвена Роу.

Преди Лео в предаването се изявяваше Виктор Ангелов, който пък се реалокира в Нова тв. Ако и Петър Михалчев се раздели с журито на предаването, ще се наложи да се търси следващо попълнение в екипа на журито, предават от hotarena.net.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР