В живото предаване тази вечер ще станем свидетели и на

...
В живото предаване тази вечер ще станем свидетели и на
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Пак скандали! Шеф Петров напада Енджи, а Мария - Мегз

В живото предаване довечера ще станем очевидци и на вторите номинации във " ВИП Брадър ", както и на една задача и опит от страна на Дани Петканов да събере мъжете и да ги убеди да бъдат бранители на дамите, в случай че бъдат нападнати от Шеф Петров, което е неизбежно.

Мисията е обвързвана с въвеждане на военно състояние в Къщата. Съквартирантите ще бъдат разграничени на два взвода - пехотинци и морски тюлени, а с изключение на незабавната военна подготовка, всеки взвод ще би трябвало да измисли военна ария и маршова хореография към нея.

 Снимка 314774

Въпреки виновната задача и изключителното състояние, във взвода на морските тюлени ще се прокрадне вътрешното разединение. Мария ще се конфронтира с Мегз за следващ път, поради решението на дизайнерката да остави всички да я чакат на дъжда в двора, до момента в който тя извърши персонална делова задача.

 Снимка 314773

Шеф Петров пък още веднъж ще нападне Енджи с остри обиди, а красивата диетоложка ще се почувства дотам афектирана и смутена, че ще потърси Големия брат за подпомагане.

 Снимка 314771

Потресен от обстоятелството, че всеки ден най-малко една жена в Къщата плаче поради Шеф Петров, Дани Петканов ще събере мъжете на скрито съвещание. Той ще ги призове да се обединят и да усмиряват дружно Шефа всякога, когато той насочи вербалната си експанзия към някоя от дамите.

Изненадващо, кулинарят ще се причисли към съвещанието и от положителни планове, обстановката ще се трансформира в следващ мотив за скандал с основно настоящо лице Шеф Петров.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР