В живото предаване на VIP Brother в сряда вечерта зрителите

...
В живото предаване на VIP Brother в сряда вечерта зрителите
Коментари Харесай

Кои са номинирани за изгонване от Къщата на VIP Brother 2017?

В живото предаване на VIP Brother в сряда вечерта феновете наблюдаваха първите постоянни номинации във VIP Brother 2017. След тях дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз се снабди с най-вече номинации, последвана от Антон Стефанов и Шеф Петров.
Зрителите на NOVA взеха решение, посредством Фейсбук страницата на предаването, номинациите да бъдат проследени и от Съквартирантите в Къщата, а до какво ще докара това, ще разберем в четвъртък от 21:00 часа.

Близначките Алекс и Влади с нова загадка задача във VIP Brother
  В сряда вечер станахме очевидци и на първите стъпки от тайната задача на близначките Алекс и Влади.
  Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата   При една от размените си, Влади получи задача да „ пресоли манджата “ на Шеф Петров. С доста старания тя съумя да извърши задачата си, само че това провокира същински гърмеж в Къщата.

В дейли епизода в четвъртък вечер ще разберем и дали задачата на близначките е сполучлива, или двете ще се разделят с шоуто вечно.
  Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР