В живота се учим постоянно - от училище, от курсове,

...
В живота се учим постоянно - от училище, от курсове,
Коментари Харесай

Какво учат представителите на различните зодии едни от други?

В живота се учим непрекъснато - от учебно заведение, от курсове, работа, само че най-много от хората към нас. Така е и със зодиите. В тази къса публикация сме подготвили един забавен лист за това какво научава всяка зодия от миналата в зодиака. 
Овен
От Риби, Овните се учат на чиста безусловна обич. Овните могат да обичат с цялата си душа обичан човек, деца, кариера, идея или домашни животни.
Телец
От Овните, Телците се учат напук и огнени експлоадирания. И двете  са рогати животни, които потеглят с рогата напред и би трябвало да си блъснат главата няколко пъти сами, че да си научат урока.
Близнаци
От Телците, Близнаците се учат на сетивен, хубав и прекрасен живот, изпълнен с прекарвания, които изострят сетивата.
Рак
От Близнаците, Раците се учат на бърза връзка и ловкост. Те употребяват хумора и думите си като оръжие.
Лъв
От Раците, Лъвът се учи да пази гневно околните, дома и децата си. Когато са ядосани, тези две  стават в действителност рискови.
Дева
От Лъвовете, Девите се учат да бъдат топли, великодушни и помагащи. Девите го вършат по техния си неповторим метод – безшумно, практично, надеждно и безпроблемно.
Везни
От Девите, Везните се учат на непорочност, надзор и придирчивост. Везните ползват тези качества във външния си тип, връзката с хора и другарски обществен кръг.
Скорпион
От Везните, Скорпионите се учат на чаровност, дипломатичност и обществени умения. Скорпионите употребяват всичките си оръжия, с цел да получат това или този, който желаят.
Стрелец
От Скорпионите, Стрелците се учат да се концентрират, когато обичат нещо или някой. И двете  могат да отдадат себе си по друг метод на обичан, специалност, идея.
Козирог
От Стрелците, Козирозите се учат на обич към пътуванията и приключенията. За Козирозите те са нужда, с цел да презаредят батериите си.
Водолей
От Козирозите, Водолеите се учат да строят постепенно кариерата и живота си. Водолеите може да наподобяват свободни и безредни, само че имат проект, тактики и огромни упоритости.
Риби
От Водолеите, Рибите се учат на любознание, еластичност и равнопоставеност. Като финален знак, те учат от всички  по малко и по този начин стават едни от най-уникалните зодии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР