В живота няма случайни срещи. В един момент синьото кълбо

...
В живота няма случайни срещи. В един момент синьото кълбо
Коментари Харесай

По законите на любовта: Том Форд и Ричард Бъкли

В живота няма инцидентни срещи. В един миг синьото кълбо се смалява, границите се размиват, а дистанциите се. И въпреки за някои неща привидно да липсва нормалното разумно пояснение, те просто се случват, без да са обременени от непотребна причинност.  

През 1986 година на ревю в Ню Йорк млад дизайнер вижда с известно стеснение, че известен фешън критик го гледа упорито. Пронизващите кристалносини очи карат краката му де омекнат, а сърцето му да бие учестено. Познахте ли на кого принадлежи началото на тази среща, която прераства в любовна история и катурва света на една страна и на двамата? Дизайнерът е Том Форд, а стройният по-възрастен мъж със сребърна коса е известният публицист Ричард Бъкли.
 Конгресът на Съединени американски щати утвърди военна помощ за Българската войска 7 окт 2022 | Близо $40 млн. $ финансова помощ ще бъде получена от българската войска от Съединени американски щати. Това е реалност, откакто Конгресът...
Съдбата си знае своето и 10 дни по-късно двамата се срещат в асансьор и съшото необяснимо възприятие ги връхлита. „ Возихме се 10 етажа и на партера към този момент знаех, това е индивидът. Представих си съдийско чукче, което недвусмислено отсъжда: “Продадено ”. Това безспорно беше обич от пръв взор “, споделя с екстаз стилният дизайнер.

 
               

По това време той е на 25 години и работи за дизайнерката Кaти Хардуик, а 38 -годишният Ричард е редактор в известното фешън списание „ Womens Wear Daily “.

„ Аз съм подсъзнателен, само че и разумен човек. Още, когато го видях в асансьора, знаех, че ще се омъжа за него и ще остареем дружно “, спомня си фамозният дизайнер. Той беше хубав, идеален за мен, а също така и ме преследваше. Всъщност не беше нужно да старае толкоз. “

Любовта оказва необяснимо въздействие върху гей двойката – след три срещи те вземат светкавичното решение да заживеят дружно и да не губят скъпо време, а месец по-късно Бъкли дава на Форд ключ от жилището му и той се нанася при него. Оттогава не са се разделяли. Сякаш разбират какво богатство са разкрили един в различен и не са имали никакво желание да го губят.

До предходната неделя. Тогава непреклонната гибел взема решение да отнеме на Форд мъжа на живота му. Бъкли си отива от този свят на 72 години след десетилетия битка с рака. В последните му мигове до него са Том и 9-годишният им наследник Александър Джон.

„ Ако индивидът, с който сте, има огромно сърце и душа, в случай че ви свързват любовта и уважението, не го изпускайте, няма да срещнете различен “, казва  след гибелта на обичания си и думите му като че ли вършат дупка във въздуха. Според него именно  взаимното почитание и мощна обич са хубавичко основа на 35-годишната им обич като от приказките.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР