В живота на всеки човек рано или късно идва момент,

...
В живота на всеки човек рано или късно идва момент,
Коментари Харесай

Кармичен кръстопът - кога разбираме, че сме на такъв?

В живота на всеки човек рано или късно идва миг, в който се усеща на кръстопът. Ако тръгнеш наляво, ще загубиш коня си, в случай че тръгнеш надясно, ще се случи нещо. Събитията се развиват по подобен метод, че просто е належащо да се направи избор, само че по какъв начин да се избере вярната посока и да не се направи неточност?

Кармичният кръстопът е късмет да израснете, да измененията ориста си и да постигнете цели, които може да наподобяват фантастични. Но тук е доста значимо да разберете - или вие сами вършиме избора, или ориста ще избере вместо вас, в случай че се колебаете прекомерно дълго. И тогава ще би трябвало да живеете с това, което ви е обещано – няма да можете да го успехите.

Какво е кармичен кръстопът?

Това е мястото в пространството и времето, където се пресичат равни линии на възможност. Има малко същински кармични кръстопътища в живота - някои имат единствено един, нормално два или по-рядко три (най-често това са хора, живеещи доста натоварен живот). Периодът, предшестващ прекосяването на кармичен кръстопът, и интервалът на избор на самия път не престават общо няколко месеца, нормално до шест месеца.

Как да разберете, че сте на кармичен кръстопът? Веднага ще разберете това положение, когато просто няма алтернатива да " не вършиме нищо “. Ако човек откаже да направи крачка по някой от наличните вектори, той или се разболява съществено, или се случва нещо друго, което го тласка към решение. Той усеща чудноват напън – от хора или условия – който ще го тласне от действителната точка " нула “.

Човек, който се доближава до кармичен кръстопът или към този момент е стигнал до него, стартира да вижда оракулски сънища, усещането му става по-дълбоко и по-фино. Той получава отговори на въпроси в редовете на случайно отворена книга, във откъс от ария по радиото, в инцидентно чут откъс от нечий телефонен диалог.

Понякога се случват дребни или огромни неприятности, които в последна сметка се оказват ключовете към новото благополучие. По време на промени е доста значимо да запомните, че когато една остаряла врата се затвори, на нейно място постоянно се отварят три нови, по тази причина, каквото и да се случи, ние се опитваме да запазим успокоение и доверие в света. И не забравяйте, че човек е талантлив със свободна воля и постоянно може самичък да направи избор, осведоми actualno.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР