В живота на всеки човек има няколко знакови момента в

...
В живота на всеки човек има няколко знакови момента в
Коментари Харесай

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ

В живота на всеки човек има няколко знакови момента в любовта, които дефинират всичко и прекатурват света ни. Ето кои са най-важните любовни моменти в живота на всяка една зодия:
ОВЕН: Първият огромен миг на Овните настава към 18-тата им година, когато се влюбват бясно и неразумно в човек, който въобще не е подобаващ за тях. С времето схващат това, само че връзката им към този момент е напреднала и раздялата е сложна. Първата им връзка остава белег в сърцето им, който с годините остава да пари.
Вторият значим миг в любовния им живот е към 22-24 им година, тогава срещат най-голямата си обич, която в случай че изтърван, няма да имат втори подобен късмет. Всичко е прелестно, само че има някои проблеми за изглаждане, които не са толкоз огромни, само че Овните могат от дебелоглав да се откажат. Това ще е огромната им неточност!
Третият значим миг в любовта за тях настава след 30-тата им година, когато схващат, че просто ще би трябвало да се примирят с връзката, която имат сега. Не е неприятна, само че не е това, за което са си мечтали през целия им живот.
ТЕЛЕЦ: Първият значим миг в любовта на Телците е, когато са на 20-22. Преди това любовта за тях е била по-скоро мираж и мъчно са завързвали пълноценна връзка. Първата им огромна обич ще завърши бързо, тъй като просто не е писано да останат дружно.
Вторият огромен миг в живота им е към 28-30 година, когато откриват доста забавен човек, с кого основават семейство. За страдание бракът не продължава дълго.
Третият миг е едвам две години по-късно, когато срещат сродната си душа, основават семейство и всичко в живота им се подрежда – тъкмо като по филмите! Романтика, благополучие и пристрастеност!
БЛИЗНАЦИ: Първата обич на Близнаците идва още, когато са доста дребни на 14-16. Тя продължава много дълго, съвсем до края на учебните години. За тях това е значим урок, от който могат да извлекат доста за бъдещите си връзки.
Втората значима година в любовта е, когато са на 19-21. Тогава се срещат с човек, който доста неприятно ги лъже и им споделя всичко друго, само че не и истината в очите. Любовта ги заслепява и не виждат какво се случва.
Третата им обич към този момент е огромната, с която всичко завършва – основават семейство, намират щастието и това се случва към 26-тата им година. Тогава към този момент всичко се подрежда и няма повече драми към тях!
РАК: Първият конфликт на Раците с любовта е, когато са на 22. До преди този момент всичко е било неистина и в никакъв случай не са обичали същински. В тази първа същинска обич те научават доста за себе си и това, което желаят в любовта отсега нататък. Връзката приключва с решение от двете страни – без сълзи и драми.
Втората огромна обич на Раците е покрай 30-те им години, когато си мислят, че са разкрили сродната си душа. Възможно е даже да сключат брак, без да знаят, че той скоро ще завърши.
Третата огромна и последна обич на Раците, която в действителност остава доживот, се случва, когато навършат 35-40. В този интервал към този момент мислят доста по-трезво и знаят, че душата е по-важна от всичко. Тогава са щастливи, обичани и се усещат чудесно с индивида, който Съдбата им е подарил!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР