В живота на всеки човек има моменти, които дават смисъл

...
В живота на всеки човек има моменти, които дават смисъл
Коментари Харесай

Лунното затъмнение утре ще донесе вдъхновяваща промяна на тези 4 зодии

В живота на всеки човек има моменти, които дават смисъл на всеки неуспех , хвърлят ярка светлина върху всяко несполучливо събитие, зад което в действителност се крие план, водещ до прелестни нови неща.

Утре ще станем очевидци на второто лунно затъмнение от полусянката на Земята за 2020 година Този вид затъмнения не са по този начин атрактивни като цялостните лунни, защото Луната минава единствено през полусянката на Земята, което единствено леко намалява яркостта на лунния диск. Продължителността на лунното затъмнение на 5 юни ще е 3:16 минути. Началото му ще може да се види от София в 20:47, а максимумът ще настъпи в 22:24.

Задава се Лунно затъмнение на 5 юни: какво можем и какво не можем да вършим на този ден >>>

„ Всичко се случва с причина “, споделят хората и лунното затъмнение в Стрелец на следващия ден ще удостовери тази максима за тези 4 зодии. Затъмнението ще им донесе доста позитивни промени, които те ще приветстват с наслада. Ето за какво:
4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе шанс 4 фотоси  4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе шанс  4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе шанс  4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе шанс  4-те зодии, на които лунното затъмнение на 5 юни ще донесе шанс
 ох на мама Личен списък

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във фейсбук и инстаграм!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР