В живота на родните плеймейтки, моделки и инфлуенсърки има десетки

...
В живота на родните плеймейтки, моделки и инфлуенсърки има десетки
Коментари Харесай

Деси Фотосесията с рядко откровение за хората в живота си и как се справя с тях

В живота на родните плеймейтки, моделки и инфлуенсърки има десетки хора, които влизат и излизат, разясняват и следят. Едни им се възхищават до лудост, а други ги плюят, тъй като излъчват празнина, глуповатост и долнопробност. Народиха се десетки старлетки, които се мислят за дами от висшето общество, а са в действителност най-обикновени... провинциалистки (в което няма нищо неприятно, въпрос на нрав, а не на място на раждане).

Е, Деси Фотосесията несъмнено знае какво е хейт и омразна тирада в нета, само че тя е от дамите, на които не им пука за публичното мнение. " Не заплащам налог публично мнение ", споделяха едно време фолкаджийките, само че през днешния ден тези думи звучат по-философски и в жанр Паулу Коелю. 

Деси отдели от времето си, с цел да си комуникира малко с почитателите в Instagram, които я заринаха с всевъзможни въпроси, а други единствено с похвали. На множеството въпроси Деси не отговори в детайли, само че на един обърна съществено внимание.

Виж още: Алекс Робов сподели невъобразим чат с Денис Теофиков: " Радвам се, че те има "

" Как резервира тази добрина в себе си? Прекрасна си! ", написа почитател, а девойка Фотосесия дава отговор: " Когато човек има вяра в положителното, когато е възпитаван от семейство с положителни хора, няма по какъв начин да стане неприятен ", написа Деси, която въпреки всичко не отхвърля, че в днешно време е мъчно да си добър, тъй като се срещаш с доста проблеми всекидневно, които те изнервят. 

Обкръжението ни също е значимо и въздейства на връзките ни, написа Деси. " Аз съм щастлива, че моето е единствено от такива прелестни хора, като теб. Да си добър човек е прелестно ", приключва Деси.

Ние пък сме сигурни, че Деси се е заобиколила единствено от " позитивни " образци, с които поддържа връзка всекидневно, а това несъмнено си проличава от визията ѝ.

Виж още: Коя го носи по-добре? Маги Джанаварова се съпостави с Inna в супер изрязан (и потресаващ) бански 

Изображение: https://www.instagram.com/desi_dimitrov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР