В живота на Дони и Нети настъпиха много и все

...
В живота на Дони и Нети настъпиха много и все
Коментари Харесай

Нети и сестра й: Срещата ни беше като любов от пръв поглед - slava.bg

В живота на Дони и Нети настъпиха доста и все съдбовни промени. Най-неочаквано фамилията им се усили не с един, а с няколко члена. Освен това след 15-годишна пауза, двамата приготвят нов албум, в който тя е спяща хубавица, а той - радостно шуми. Как се оправя с ролята на приказна героиня Нети, описа самата тя в студиото на Преди обед.

Тази година Дони и Нети честваха 19 години от сватбата си и 20 от първата си среща. Двамата се срещат на концерт в Кърджали.

"Всичко, което се е случвало при нас като смяна е било гладко, не е имало никакви катаклизми сред нас двамата ", показа Нети.

"В тези 19-20 години се научихме да си организираме един на различен заслони. Обикновено единият пази другия и противоположното. Работим като тийм, живеем като тийм ", сподели Дони.
Наскоро Нети схваща, че е осиновена. Оказва се, че тя и водещата на "Тази събота и неделя " Александра Кръстева имат еднакъв татко.

"Радвам се, че всичко, което се разкри пред мен, беше в този стадий от живота ми, в който бях подготвена и да простя, и да схвана, и да послушам. Може би в случай че ми се беше случило като по-малка, не знам дали щях да имам тези сили да изслушам, да приема ", показа Нети.

"Много бързо мина преходът от потрес към чувството, че в действителност всичко е както би трябвало. Малко като обич от пръв взор. Ние се видяхме, 5 минути седяхме малко вдървено, след което седнахме и започнахме да си приказваме ", описа Александра Кръстева.

"Приликата сред татко ми и Нети е доста по-голяма, в сравнение с сред мен и него ", счита тя. В диалога се включи и бащата на Нети и Алекс Петко Кръстев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР