В живота ми се случи нещо наистина неприятно. Бях женен

...
В живота ми се случи нещо наистина неприятно. Бях женен
Коментари Харесай

Тази тайна преобърна живота ми

В живота ми се случи нещо в действителност неприятно. Бях женен дълги години и най-после жена ми ми разкри една ужасна загадка, която желая да споделя!

Но първо ще ви опиша малко за живота си и по какъв начин стартира всичко.

Казвам се Николай и съм на 45 години. Работя като водач на камион и постоянно не присъствам от вкъщи. С жена ми живяхме 25 години. Тогава тя реши да ми разкрие една страшна загадка!

Всичко стартира преди 23 години. Тогава жена ми работеше в детска градина. По това време си купихме нов апартамент и започнахме ремонт, само че уви, поради моята работа жена ми бе натоварена с тази задача.

Имах прочут строител, който тогава имаше личен екип, който се занимаваше с ремонт на жилища. Той ми направи отстъпка. Казах му, че ще съм на път и по тази причина жена ми ще дава отговор за всичко. Той се съгласи и аз умерено отпътувах!

След идването ми ремонтът беше съвсем приключен. Приятелят ми и жена ми се бяха сприятелили много. Усмихваха се благо един на различен. Но не придадох никакво значение на това, тъй като имах вяра на жена си!

Ремонтът завърши и безусловно месец по-късно получихме положителната вест, която с жена ми чакахме толкоз дълго. Тя беше бременна. Бебето се роди по-рано, най-малко по този начин ми сподели жена ми. Но в този момент разбрах, че се е родило тъкмо в точния момент!

И в този момент, 23 години по-късно, когато синът ми към този момент е огромен, жена ми ни извика на масата за сериозен диалог! Очаквах всичко, само че не и това! Седнахме на масата със сина ми и брачната половинка ми стартира да приказва.

“Скъпи мои, доста ви обичам и по тази причина не мога повече да пребивавам с такова задължение на душата си, би трябвало да ви призная. Ще приема и схвана всяко решение, без значение какво е то. Скъпи Николай и Влади (така се споделя нашият син) вие не сте наследник и татко.

Не можех да допускам на ушите си. Всичко, което тя сподели, просто ме умъртви от вътрешната страна, не желаех да допускам на това, което чух, искаше ми се да е сън.

Тръгнах си от жилището и подадох молба за бракоразвод. Заживях с любовницата си и даже не желая да слушам към този момент за някогашната си жена, тъй като това, което направи, е непростимо!

Вижте още: Трудната орис на една майка

Тя ме лъга цели 23 години и чийто наследник толкоз доста обичах се оказа, че не е мой. По-късно тя ми написа извинително писмо и ми сподели кой е същинският татко на сина й – приятелят ми, който направи ремонт на жилището.

Ето по какъв начин скъпи другари изгубих фамилията си в един момент. Живееш умерено, мислиш, че всичко е наред, отглеждаш сина си и след това разбираш, че не е твой, мисля, че няма нищо по-лошо на този свят!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР