В живота, когато видя идиот го отминавам и забравям за

...
В живота, когато видя идиот го отминавам и забравям за
Коментари Харесай

Метаморфозата на един случайник: от ПростоКиро до ПростоИдиот 


В живота, когато видя глупак го подминавам и не помня за съществуването му. Но когато идиотът е министър председател на България няма по какъв начин да го отмина. Той, Кирил Петков е рисков, нездравословен и непредсказуем глупак. След като изхарчи 9 милиарда за 9 дни и не сподели защо, той е на път да прекъсне дипломатическите ни връзки с Русия. Този глупак, който сподели, че не може да ръководи страна, с устно предписание реши да изгони 70 съветски дипломати?!

Този несъответстващ ПростоКиро не е наясно, че в случай че Русия реши да ни шпионира няма да наеме 70 индивида. За Русия ние сме прочетена книга. Но идиотът Петков не е наясно, че когато ядосаме с тъпотиите си руснаците ще получим нечовечен ответен удар. От който няма да страдат Киро и любовницата му Лена, хистеричния Асен Василев и мазните лорерци, а българският народ.

Идиотът Киро не е наясно, че България няма от кое място да вземе природен газ, с изключение на от Русия. Че американските обещания са пунта мара. Че е маша в ръцете на Съединени американски щати и прислужниците им от Европейски Съюз.

Как да го обясниш това на омаян от властта глупак, който си няма хал хабер от политика? Той може да бърка под полата на Лена, до такава степен стига фантазията му. Но да планува последствията от скъсването на връзките ни с Русия – не може!

От ПростКиро този стана ПростоИдиот – и тези,които му пригласят, Ристю Иванов, Дайнов, гномът Атанасов са същите идиоти.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР