В живота има по-важни неща от футбола. Не се чувствам

...
В живота има по-важни неща от футбола. Не се чувствам
Коментари Харесай

Когато животът е по-важен от футбола: защо футболист в Турция отказа да играе

В живота има по-важни неща от футбола. Не се усещам удобно и не желая да играя футбол в тази обстановка. Сега всеки би трябвало да е у дома със фамилията си и хората, които обича. Сезонът би трябвало да бъде преустановен, откакто в света настъпват смутни времена ".

С това обръщение в събота футболистът на " Трабзонспор " Джон Оби Микел прикани спортните управляващи в Турция да премислят провеждането на шампионата. Това обаче не се случи и мачовете от Суперлигата не престават да се играят, въпреки и пред празни трибуни като мярка против разпространяването на ковид.

Ситуацията се разви бързо, като Микел към този момент не е футболист на " Трабзонспор ". От клуба оповестиха, че двете страни са се разделили по взаимно единодушие.

Бившият футболист на " Челси " беше в основата на положителния сезон на " Трабзонспор ". След 26 кръга отборът е лидер в шампионата с 53 точки, колкото има и " Истанбул Башакшехир ".

Микел беше подсилен от нападателя на " Галатасарай " Радамел Фалкао, а някогашният му съотборник Дидие Дрогба
дефинира думите на нигериеца като мъдри.

Турската Суперлига продължава по проект и ще се организира без аудитория до края на април, макар че съвсем всички шампионати в Европа са спрени поради пандемията.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (668)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР