В живота има хора от различни знаци на зодиака, всеки

...
В живота има хора от различни знаци на зодиака, всеки
Коментари Харесай

Най-подигравателните знаци на зодиака

В живота има хора от разнообразни знаци на зодиака, всеки със свои личностни черти, привички и обноски. Не се разбираме добре с всички и това е добре. Въпреки това, в случай че обстановката го изисква, можем да се приспособяваме съвсем към индивида, като изберем верния звук на връзка.

Има обаче такива, с които връзката от време на време наподобява на изтезание: подигравателни, саркастични, язвителни – те постоянно предизвикат събеседника си към изблик на яд или комплициране, а шегите им от време на време даже наскърбяват.

Астролозите разграничават три знаци на зодиака, чиито представители имат неприятен темперамент и не знаят по кое време да си затварят устата.

Дева

Представителите на съзвездието Дева са най-известните присмехулници. Именно от Девата очаквайте най-отвратителните мнения в обществените мрежи. Освен това те са хибриди на яд и завист на половина, което освен вбесява, само че и изтощава.

Човек може единствено да съчувства на тези хора. Ако дразните човек Дева, той ще ви следва като опашка и ще се подиграва на всичко, което вършиме.

Не е елементарно да им се угоди – те постоянно ще намерят защо да се оплачат, тъй че е невероятно да се избегнат злобни забележки.

Ситуацията се утежнява от една специфичност на Девата – тя е извънредно проницателна. Ако към този момент сте решили да превърнете своята половинка, родственик или сътрудник в съвършенство, по-добре бягайте – и най-малката ви неточност ще бъде видяна и употребена против вас.

Скорпион

Хората, родени под съзвездието Скорпион, обичат да се ядосват. Скорпионите имат свои правила и морал.

Когато обидят човек със злобни забележки, те не се изтезават от скрупули. В личните си очи Скорпионите са безпогрешни, всичко им е разрешено, постоянно приказват грозни неща непосредствено в лицето на събеседника, някои считат, че това е просто смешка, само че Скорпионите в действителност се отнасят към събеседника като към ненужен персонаж.

От друга страна, самите Скорпиони нямат право да се майтапят – те ще излеят отровата си върху отговорния като ледена вода от маркуч. Освен това Скорпионите са отмъстителни хора, които дълго време помнят, че този някой е неприятен с тях.

Вие от дълго време ще сте не запомнили за случая и индивидът от тази зодия търпеливо ще изчака момента, в който мъчително ще ви ухапе с неприятен жлъч. И е добре, в случай че злобата на представителите на това съзвездие е имала добра цел, само че постоянно тя се употребява единствено с цел да нарани другите.

Стрелец

Хората Стрелец имат присъща линия – известна неучтивост в общуването и държанието, само че това не се дължи на яд. Стрелците могат бързо да кажат всичко непосредствено и езикът им е изострен, само че не трябва да им се обиждате.

Те са тези, които с право подлагат на критика проблема, като постоянно оферират различно решение. Те ще ви оказват помощ персонално, в случай че имате потребност от помощ да извършите, поправите, почистите нещо – там, където физически е нужен асистент. Стрелците единствено се майтапят, с цел да върви работата по-гладко.

Стрелците са склонни да бъдат малко по-спокойни в непозната компания, само че в другарски кръг езикът им става изцяло безкостен. Те се намират за доста привлекателни, наподобяват спокойни и много приятни.

Най-често хората към тях се поддават на чара им и не постоянно им се простят шегите. Не се предлага да обиждате представителите на този знак – те могат да бъдат толкоз зли, че да унищожат морално нарушителя единствено с една подигравателна дума.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР