В живота често се случва така, че обичаме тези, които

...
В живота често се случва така, че обичаме тези, които
Коментари Харесай

4-те зодии, за които любовта е мираж

В живота постоянно се случва по този начин, че обичаме тези, които не обичат нас. Споделената обич е богатство, което не се поставя на всеки. Това са 4-те зодии , които най-често имат усеща към човек, който не им отвръща със същото:
Телец
Вечната драма в живота на Телците е несподелената обич, с която са привикнали да живеят. Представителите на тази зодия в действителност живеят, с цел да обичат и да бъдат обичани. Те имат вяра, че животът има смисъл, единствено когато е споделен с верния човек. Причината за тяхната безконечна несподелена обич не е в самите тях, а в това че се влюбват в най-неподходящите за тях хора. Импулсивни са, не мислят и това им докарва доста проблеми. Телците би трябвало да схванат, че интуицията им е извънредно неверна и хората, които си сортират не са за тях. Време е да се насочат към скромните, положителни и почтени сътрудници, които само могат да им донесат благополучие.
3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ
Рак
Голямата драма в живота на Раците най-често се върти към един единствен човек. Те нямат доста несподелени любови, само че имат една, която стига за цялостен живот. Най-много боли, когато си имал някой и си го изгубил, а възприятията ти към него не понижават с годините. Раците са подготвени да се откажат от всичко и всички, единствено и единствено отново да бъдат с индивида, който на доста са обичали на света. Грешка, която е позволена и от двете страни, е поставила завършек на този любовен парадайс. Раците би трябвало да се научат да гледат напред и да продължат с живота си. В противоположен случай в никакъв случай няма да са щастливо влюбени.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР