В жестока конкуренция не само за изяви, но и за

...
В жестока конкуренция не само за изяви, но и за
Коментари Харесай

Руси актриси си менкат гаджетата

В жестока конкуренция освен за изяви, само че и за артистични софийски мъже са се втурнали две млади актриси. Ива Янкулова и Витториа Николова кръстосват шпаги за повторно за гадже, разкриват клюкари от актьорските следи. Опасните русокоски са се пренасочили към една и съща цел - млад музикант, който си трансферират една на друга в последната година, шушукат зад тила им.

При първия им двубой по-младата Виттория съумява да отнеме Бойко Кръстанов от Янкулова, с която той има постоянна връзка по време на апогея му в "Стъклен дом ". Виттория по този начин омайва Кръстанов, че до предходната година той се кълне да се дами за нея. Връзката им продължава над 4 години, само че предишното лято е съществено разтърсена. Макар септември към момента да пускат фотоси дружно, по-късно настава провал, тъй като Виттория залита по надарения музикант.
"Идва постоянно на негови участия, а и си пускаха някакви закачки по интернет. 100% има освен това сред тях ", кълнат се от обкръжението им.

Оказва се, че Ива Янкулова от години движи с тромбониста. Прави проекти за женитба досега, в който внезапно е изместена от мозъка му от красивата Виттория. Следва къса разлъка и все още не е ясно дали Ива и музикантът са дружно. Блондинката обаче е измислила демоничен проект към сърцето на изгората си - издава музикален албум всеки миг, с който прави сериозна поръчка на сцената. И се надява да заздрави позиции в персонален проект.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР