В Женева се провежда юбилейна сесия на Международната организация по

...
В Женева се провежда юбилейна сесия на Международната организация по
Коментари Харесай

Юбилейна сесия на Международната организация по труда се провежда в Женева

В Женева се организира юбилейна сесия на Международната организация по труда. За вицепрезидент беше определен водачът на КНСБ Пламен Димитров. В годишната конференция вземат участие над 6000 делегати от целия свят.

 © БГНЕС
Конференцията в Женева е отдадена на 100-годишнината на Международната организация по труда.

За юбилея държавни и държавни ръководители направиха изявления пред делегатите.

Канцлерът на Германия Ангела Меркел прикани за обективни условия на труд и посочи в своята тирада софтуерните промени и запазването на работните места.
Ангела Меркел, канцлер на Германия: Икономиката би трябвало да служи на хората, а не противоположното. Вярвам, че това е главното, изключително във време на глобализация.
Когато хората не виждат прогрес, те елементарно могат да бъдат привлечени от авторитаризма, уточни френският президент Еманюел Макрон.
Еманюел Макрон, президент на Франция: Нашите неточности подхранват екстремизма и отхвърлянето на другия. Защото постоянно би трябвало да има отговорен.
Руският министър-председател Дмитрий Медведев разяснява, че във връзка с стопанската система и търговията някои страни са станали по-агресивни, а международният ред е под опасност.

Дмитрий Медведев, министър-председател на Руската федерация: Незаконни наказания, протекционизъм, търговски войни и други изкуствени бариери имат отрицателно влияние над пазара на труда и на стопанските системи.
Конференцията в Женева ще продължи до 21 юни. Международната организация по труда е основана през 1919 година в границите на Версайския контракт, с който завършва Първата международна война, зада подсигурява обществената правдивост. Днес е част от Организация на обединените нации и в нея членуват 187 страни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР