В желанието си да предотвратят събиранията на голям брой младежи

...
В желанието си да предотвратят събиранията на голям брой младежи
Коментари Харесай

Гръцките власти обсъждат отваряне на заведенията

В желанието си да предотвратят събиранията на огромен брой младежи на публични места, протестиращи против карантината и ограниченията, гръцките управляващи взеха решение да обмислят отварянето на заведенията, където да се съблюдават наредбите за отдалеченост и маски.

Същевременно обаче държавното управление надали ще допусне овакантяване на региона по местоживеене даже и за великденските празници, защото броят на пациентите с COVID-19 в реанимация остава висок. В резултат на това гръцките жители резервираха за празниците почивки в хотели наоколо до градовете.

Припомняме ви, че от 19 април отпада наложителната едноседмична карантина за жители на европейски страни, влизащи в Гърция и стартират интернационалните полети към летищата по островите.

Хит за туристите са дребните гръцки острови, рекламирани като „ места без Covid-19 “, където са ваксинирани всички поданици. Там хотелите са резервирани до края на летния сезон, добавя. Днес изключително работят множеството аптеки в Гърция, с цел да обслужат с бързи проби работещите, които от на следващия ден наложително отиват на работа след негативен тест.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР