В желанието си да бъдат неотразими в леглото, хората са

...
В желанието си да бъдат неотразими в леглото, хората са
Коментари Харесай

ТОП 10 на най-тъпите секс съвети

В желанието си да бъдат неотразими в леглото, хората са склонни да опитват със странни атрибути и препоръки. Никога не правете това, което ще прочетете по-долу, предизвестява rozali.com. Ето най-тъпите секс препоръки:

10. Поемете глътка гореща вода , (колкото можете по-гореща), преди да му извършите фелацио. Като си държите устата оптимално затворена, започнете упражнението.

Защо съветът е тъп? Защото към момента не са измислени топлоизолиращи презервативи.

9. Масажирайте гърба му с точилка .

Защо съветът е тъп? Защото на никое място не се продават аварийни кокали.

8. Когато една двойка влиза в функции, с цел да разнообрази секса, постоянно табутата отпадат. Ако вие сте облечена като секси лекарка, по какъв начин вашият обичан би отказал един обзор на простата ?

Защо съветът е тъп? Защото здравна процедура, при която доктор вкарва мразовит пръст в човек, с цел да ревизира дали има рак, или не, няма по какъв начин да е секси.

7. Редувайте се като надувате балони , а по-късно постепенно изпускате въздуха по голата кожа на колегата.

Защо съветът е тъп? Това да не е секс съвет за празненство клоуни? Я, малко по-сериозно!

6. Направете си чаршафено бурито . Докато се боричкате в леглото, увийте дамата в чаршафа по този начин, че тя да не може да движи ръцете си. Оставете главата, раменете и краката открити и започнете да ги целувате.

Защо съветът е тъп? Защото другото название на „ чаршафено бурито “ е „ усмирителна риза “.

5. Вземете един донат и го потъркайте добре по пениса му .

Защо съветът е тъп? Защото не познаваме мъж, който да си мечтае за тройка с донат.

4. Изгасете лампите, вземете фенерче и насочвайте светлинния лъч към местата , където желаете да ви целува мъжът. Започнете с врата, ушите, зърната - където поискате. Целта на играта е мъжът да се задържа толкоз време на осветеното място, колкото вие желаете.

Защо съветът е тъп? Фенерчетата са готини, когато сте на палатка, когато сте се изгубили нощем в гората или когато насочвате самолети на летището. Не и в спалнята.

3. Поглъщайте сперма , тъй като тя съдържа цинк и калций, които защищават зъбите от кариес.

Защо съветът е тъп? Защото горният факт допуска, че оралният секс може да замести миенето на зъбите, което просто не е правилно.

2. Свалете бельото на партньорката си, като употребявате единствено зъбите си.

Защо съветът е тъп? Ами по този начин - тъп е. Междувременно със свободните си ръце можете да подредите кубчето на Рубик.

1. Купете пакетче стъклени топчета и ги сложете във фризера . След това ги изсипете в леглото и го накарайте да легне върху тях, до момента в който вие го целувате.

Защо съветът е тъп? Защото цялата картинка звучи по-скоро като епизод от „ Убийствен пъзел “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР