В жабката на американската машина се съхранява дневник с вписаните

...
В жабката на американската машина се съхранява дневник с вписаните
Коментари Харесай

В Бургас Продават Уникален Хамър, Няма Да Повярвате Кой Се Е Возил На Него!

В жабката на американската машина се съхранява дневник с вписаните имена на холивудски звезди, които са управлявали паметното возило или са били придвижвани с водач и защита, оповестява " Флагман ".

Последен зад кормилото е бил екшън звездата Уесли Снайпс. В този Хамър се е возил и Майкъл Джексън през 2009 година Иконата на попа предпочела мощния джип за последната си аудиенция в Германия, малко преди трагичната си гибел - имал уязвимост към този тип джипове.

Като част от автопарка на най-голямата компания за първокласни коли чартърен в Германия, джипът е поддържан в изрядно положение и наподобява и се кара като нов. За да задоволи капризите на звездите и милиардерите, сред които и петролен магнат от Саудитска Арабия, които постоянно предпочитали да се появяват на аутобана или да идат на специфична среща с нападателен извън звяр, само че извънредно удобен вътре, компанията е избрала Hummer H2 поради характерностите и надеждността му.

Култовото возило е оборудвано по този начин, че да задоволи и най-капризните си пасажери и водачи. Сред екстрите на този Hummer H2 Luxury са черен кожен салон, затопляне на седалките, шибедах, стерео уредба, алуминиеви джанти, DVD/TV, мултифункционален волан, автопилот, навигационна система и други

4x4 високо проходимият джип разполага и с ABS, ESP, Airbag, ксенонови фарове, халогенни фарове, ASR/Тракшън надзор, парктроник и други

Новият притежател на американската машина ще може да се възползва и от нова екстра, добавена към джипа след вноса му в България. Заради високия разход на гориво при предпочитание да се кара с висока скорост и по аутобан, Хамърът има сложена газова уредба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР