В изявление пред медиите Десислава Иванчева изрази съжаление, че е

...
В изявление пред медиите Десислава Иванчева изрази съжаление, че е
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Аз назначих пиара на "Младост" за зам.-кмет!

В изказване пред медиите Десислава Иванчева изрази страдание, че е подписала декларация по делото й, съгласно която няма право да популяризира информация по въпроса, оповестява Нова тв.

„ Ако той (главният прокурор) позволи, ние можем да ви осведомяваме, което звучи смешно”, сподели Иванчева. „ Имам публично мнение от Елен Герджиков, че имам право да освободя Владимир Клисуров или да не го освободя, както и че имам право да си избавям и назначавам зам.-кметовете. Това си е публично и легално”, акцентира тя и добави, че Петър Кърджилов е назначен за заместник-кмет на „ Младост” по нейна заповед.

„ Да, аз съм лицето, което ще си образува екипа. Единствено и единствено за екипа. Всичко обвързвано, което има, че ужким ще пакостя на чиновниците на администрацията, са нелепости. Никога не сме разговаряли с хората от администрацията. Нямаме и късмет да беседваме с тях”, съобщи тя.
„ Искам да си знам каква ми е отпуската. Нормално е да пиша дали Влади Клисуров желае да е кмет или няма да желае. Ще му разреша ли или няма да му разреша. Но това е обвързвано единствено с екипа ми, няма нищо обвързвано със очевидци или администрация”, сподели Иванчева.

„ Сега ще ме отстранят преднамерено, с цел да може да се постави длъжностен кмет. Всичките 12 точки от ЗИНК, от ЗМСМА, където да се в профил един кмет, съм ги предходна като се изключи 11-та и 12-та точка”, разясни тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР