В изявление ИОС са съобщили, че Южното командване продължава да

...
В изявление ИОС са съобщили, че Южното командване продължава да
Коментари Харесай

Израелските сили разширяват операцията в Газа: Започва дислоциран...

В изказване ИОС са съобщили, че Южното командване " продължава да уголемява своите оперативни действия в спомагателни квартали " и работи за " ориентиране към терористи и удари по инфраструктурата на ХАМАС ".

 

В изказването се добавя, че 36-та дивизия работи против батальона Зейтун на ХАМАС в квартала на град Газа.

 

" Успоредно с това в покрайнините на Зейтун, в това число Шейх Иджлин и Римал, работят спомагателни войски, които прочистват регионите от терористи и нанасят удари по терористичната инфраструктура ", оповестяват от ИОС.

 

" В този регион се намира командният и надзорен център на северната бригада на [ХАМАС] в Газа и там е ситуирана една от най-значимите терористични замъци, в която работят четири батальона на групировката ", се добавя в известието.

 

ИОС са декларирали още, че инженерните сили, пехотата и танкове, дружно с въздушната поддръжка, са се сблъскали с няколко оперативни бойци на ХАМАС, които " съзнателно работят от цивилни региони и се пробват да нападат войските, употребявайки противотанкови ракети и взривни устройства ".

" По време на конфликтите бяха убити многочислени терористи, а войските поразиха огромен брой терористични инфраструктури, в това число подземна инфраструктура и значими цели на терористичната организация ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР