В изявление губернаторът гневно смъмри Републиканския национален комитет (RNC) за

...
В изявление губернаторът гневно смъмри Републиканския национален комитет (RNC) за
Коментари Харесай

Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм спира кампанията си за 2024 г.

В изказване губернаторът яростно смъмри Републиканския народен комитет (RNC) за условията за спор, които го принудиха да напусне сцената.

„ Изискванията за спор в клуба на RNC национализират първичния развой и лишават силата на демокрацията от ангажираните, мислещи жители на Айова и Ню Хемпшир. Мисията на RNC е да завоюва избори. Тяхната задача не е да понижават конкуренцията и да лимитират свежите хрумвания посредством „ свиване на полето “ месеци преди събранията в Айова или първите първоначални избори в Ню Хемпшир “, сподели той.

Губернаторът продължи: „ Тези случайните критерии обезпечават преимущества за претендентите от огромните медийни пазари по крайбрежието по отношение на американския Хартленд. Нито един от техните критерии за спор не се отнася до квалификациите, свързани с действителното осъществяване на работата на президента. Това изпитание за национализиране на първичната система е нездравословно за бъдещето на партията, изключително за партия, която прогласява, че цени водачеството извъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР