В извънредната ситуация, в която се намираме, от изключителна важност

...
В извънредната ситуация, в която се намираме, от изключителна важност
Коментари Харесай

Как да останем вкъщи, но да не оставяме на заден план финансите си

В изключителната обстановка, в която се намираме, от изключителна значимост е да съблюдаваме рекомендациите на лекарите и да останем у дома. В динамичното ни всекидневие обаче всички ние сме затрупани от грижи, които не можем да оставим на назад във времето. Сметките, отговорностите и разноските не престават да изискват вниманието и дейностите ни.
Тук идва въпросът: Как да останем у дома, само че да не оставяме на назад във времето грижата за финансите си?
На помощ идва мобилното банкиране с опциите, които то предлага - заплащания по наем, лизинг, ипотека, битови сметки, превод към близки и другари, взимане на авансово утвърден заем. Това са единствено част от интервенциите, до които имаме достъп с ОББ Мобайл - профилирано приложение за мобилни устройства, предопределено за физически лица. Чрез мобилния телефон можем да правим редица интервенции, за които преди сме посещавали банков клон. Сред тях са даже издаване на дебитна карта, разсрочване на покупки с кредитни карти, заплащания на битови сметки, приемане на информация за сметки, карти и транзакции в действително време.
Необичайната обстановка, която коронавирусът провокира, основава предпоставки за поява на непланирани разноски, които би трябвало да посрещнем в къс период. Без да е належащо да посещаваме банков клон, редица клиенти на ОББ към този момент могат да се възползват и от авансово утвърден овърдрафт в размер на 1 200 лева през ОББ Мобайл . Това, което следва да създадем е да разгледаме своята оферта и да заявим интерес. Параметрите по заема се прецизират по телефона с оператор от Контактния център на банката, а договорът за заем се подписва с дипломиран електронен автограф от Евротръст, безвъзмезден за клиентите на ОББ. За средствата по овърдрафта не се дължи такса за кредитна оценка, а сумата е налична по сметката ни до 24 часа от подписването на контракта. От новата услуга могат да се възползват клиенти с интензивно мобилно банкиране и с добра кредитна история, които нямат деен овърдрафт и които са удостоверили приемането на маркетингови предложения.
Мобилното банкиране ОББ Мобайл сигурно ни оказва помощ да гледаме със успокоение и сигурност на финансовите си интервенции, до момента в който съблюдаваме рекомендациите да заобикаляме визити на обществени места. Ако въпреки всичко се постанова да посетим банков клон, е значимо да бъдем виновни към себе си и към близките и да съблюдаваме отдалеченост от близките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР