В извънредна ситуация сме и трябва да има извънредни мерки.

...
В извънредна ситуация сме и трябва да има извънредни мерки.
Коментари Харесай

Мария Габриел: Мерките в България са навременни и адекватни

В изключителна обстановка сме и би трябвало да има изключителни ограничения. Това е нещо, с което до момента не сме се сблъсквали. Това съобщи европейският комисар по нововъведенията и младежта Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова в предаването "Неделята " по Нова телевизия.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1907
Европейски Съюз е в съгласуваност. Предвидена е финансова помощ и тя би трябвало да стигне до хората и бизнеса, с цел да се смекчат последствията от рецесията. В България 80 милиона лв. се пренасочват - 60 за заплати на медицински личен състав и 20 за общините. Мерките в България са навременни и съответни, увери тя.

Борисов: Изненадан съм от президента, здравето на хората е преди всичко

Ние сме в свръхзависимост от трети страни. Много е значимо в този момент да се даде опция на промишлеността да сътвори потенциал и той да е в Европа. Това няма да стане незабавно, акцентира Габриел.

Важно е държавите-членки да подкрепят секторите, които имат най-голяма потребност. Пътят е всички дружно да си помогнем, посредством съгласуваност в целия Европейски Съюз. Ние сме в обстановка на рецесия, само че би трябвало да отбележим, че европейските механизми се задействаха извънредно бързо, счита еврокомисарят ни.

Няма обща европейска политика по опазване на здравето. Това ни демонстрира, че би трябвало да решим този проблем, означи тя.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1907  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР