В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър, в останалата

...
В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър, в останалата
Коментари Харесай

Времето в България: Захлаждане и силен вятър в петък

В източните региони ще духа слаб югоизточен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София – към 7°.

В петък ще бъде най-вече слънчево. До обяд тук-там в Горнотракийската равнина и източната половина на страната ще има мъгли, а по-късно денем от северозапад ще се усилва високата облачност.

Ще духа до сдържан, в Източна България и северно от планините, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток.

Максималните температури ще са най-вече сред 19° и 24°, в София – към 22°.
Атмосферното налягане ще се намалява и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.
В планините ще е слънчево, след обяд от северозапад ще се усилва високата облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, до обяд тук-там ще има мъгли. Вятърът ще се усили и след обяд ще е сдържан, краткотрайно и мощен. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°.
Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 4 мин. и залязва в 17 ч. и 15 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 10 мин. Луната в София залязва 2 ч. и 17 мин. и изгрява в 15 ч. и 41 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР