В Източен Солун започват снимките на The Enforcer“ (или Barracuda“,

...
В Източен Солун започват снимките на The Enforcer“ (или Barracuda“,
Коментари Харесай

Антонио Бандерас снима нов екшън в Солун

В Източен Солун стартират фотосите на „ The Enforcer “ (или „ Barracuda “, както филмът е бил прочут до предишния петък), с присъединяване на Антонио Бандерас, като градът ще бъде трансфорат в Маями за потребностите на екшън кино лентата.

Според сюжета филмът се развива във Флорида и споделя за някогашен нарушител, който би трябвало да се изправи против личните си хора,.
 Антонио Бандерас се излекува от ковид Антонио Бандерас се излекува от ковид
Испанският артист Антонио Бандерас заяви, че се е възстановил от заболяване от ковид. Той разгласи, че е инфектиран и се лекува точно на...

Главният воин Бандерас се чака да бъде в Солун през идващите дни за фотосите на кино лентата, оповестява „ Greek City Times “.

„ Това ще бъде филм, който няма да демонстрира Солун и Гърция, а изискванията и инфраструктурата ще станат Маями “, сподели гръцкият шеф на продукцията Димитрис Кампас за плана с бюджет.

Снимките ще продължат пет седмици от 28 юни, като продуцентите търсят към 1000 статисти.

Според кмета на Централна Македония Апостолос Цицикостас за първи път Солун ще бъде място на толкоз огромна продукция.
 Какво сплотява Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас? Какво сплотява Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас?
Ози Осбърн, Скарлет Йохансон и Антонио Бандерас са родени в годината на Плъха. Астролозите настояват, че представителите на тази зодия са...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР