В изпълнение на Заповед №324/ 26.05.2020 г. на кмета на

...
В изпълнение на Заповед №324/ 26.05.2020 г. на кмета на
Коментари Харесай

Община Мездра изненада приятно децата с подаръци за 1 юни /снимки/

В осъществяване на Заповед №324/ 26.05.2020 година на кмета на община Мездра Иван Аспарухов, от през днешния ден бяха възобновени визитите на деца във всичките 5 детски градини на територията на общината, както и в множеството от техните филиали по селата. Изключение вършат единствено филиалите на ДГ “Детелина” в с. Върбешница и на ул. „ Христо Ботев” №4, на ДГ „ Мир “ в с. Долна Кремена и на ДГ „ Звездичка “ - Зверино в с. Оселна, които ще отворят порти на по-късен стадий заради отвращение от страна на родителите децата им да тръгнат на градина в този момент.
По мотив Международния ден на детето - 1 юни, Община Мездра изненада прелестно възпитаниците на детските градини, като тази заран на входа малчуганите бяха посрещнати от „ Усмивка “ и „ Щастливко “.
Всяко от 278-те деца, които се завърнаха още веднъж в детските заведения, получиха лакомства и принадлежности, които ще бъдат потребни за тяхното образование.
Целта на самодейността е децата да не губят възприятието за празнична атмосфера в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР