В изпълнение на Закона за регионалното развитие, Закона за устройство

...
В изпълнение на Закона за регионалното развитие, Закона за устройство
Коментари Харесай

Община Видин с анкетно проучване във връзка с общия устройствен план

В осъществяване на Закона за районното развиване, Закона за устройство на територията и в отговор на провокациите пред новия програмен интервал на Европейския съюз, стартира създаването на План за интегрирано развиване за интервала 2021 - 2027 година и Общ организационен проект (ОУП) на Община Видин, оповестиха от локалната администрация.
При разработване на Общия организационен проект ще се вземат под внимание районните фактори като дадености и цели на развиването, представляващи значима част от устройственото обмисляне на общината. Необходимо е планът на Общ устройствен план да има съответна взаимовръзка и последователност с задачите и целите, заложени в новия План за интегрирано развиване на Община Видин за интервала 2021-2027 година.
Анкетното изследване се прави, с цел да се открият съответните потребности, отзиви и рекомендации на локалната общественост по отношение на формулирането на визия, цели и цели за развиване на Общината. Участието на жителите и представителите на бизнеса в изработването на проектите би подсигурило тяхното качество и реалистичност. Всеки, който желае, може да попълни анкетите най-късно до 6.09.2020 година на следния адрес: http://vidin.bg/wps/portal/vidin/services/service-anketi
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР