В изпълнение на разпоредбите на РЗИ днес отново си направих

...
В изпълнение на разпоредбите на РЗИ днес отново си направих
Коментари Харесай

Румен Радев: Резултатът и от днешния ми тест е отрицателен

В осъществяване на наредбите на РЗИ през днешния ден още веднъж си направих тест за, поради новината за позитивния тест от през вчерашния ден на президента на Полша след присъединяване му в срещата на върха на самодейността " Три морета " в Талин на 19 октомври. Резултатът и от днешния ми тест е негативен. Нямам никакви признаци и недоволства, показва президентът Румен Радев в профила си във Фейсбук.
На всички заболели, на моя сътрудник и другар Анджей Дуда и засегнатите от пандемията сънародници, измежду които е и министър-председателят, поисквам бързо възобновяване, написа Радев.
 BBC акцентира, че инфектираният с COVID-19 Анджей Дуда и Румен Радев били дружно в Талин BBC акцентира, че инфектираният с COVID-19 Анджей Дуда и Румен Радев били дружно в Талин
Полският президент Анджей Дуда е дал позитивен тест за  ковид. Това стана ясно от известие в Twitter на секретаря на каби...
Президентът показва, че продължава със събитията от своя календар при съблюдаване на санитарните условия. И прибавя, че не прави проби за опровергаване на популяризираните внушения и спекулации, а в осъществяване на предписанията на здравните органи и от почитание и грижа към хората, с които се среща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР