В изпълнение на обществена поръчка започнаха текущи ремонти в източната

...
В изпълнение на обществена поръчка започнаха текущи ремонти в източната
Коментари Харесай

Започнаха текущи ремонти в източната част на жк „Орел“

В осъществяване на социална поръчка започнаха настоящи поправки в източната част на жк „ Орел “.

Предметът на публичната поръчка е „ Извършване на настоящ ремонт по обособени позиции-Обособена позиция 1 „ Текущ
ремонт на улици, паркинги и междублокови пространства в гр. Разград и алеи в Нов гробищен парк в гр. Разград “ и Обособена позиция 2 „ Текущ ремонт улици в обитаемоте места на община Разград “. И по двете обособени позиции след извършени процедури са подписани контракти с „ Пътно строителство “АД.

Районът, в който се асфалтира в жк „ Орел “, не бе включен в завършилия през 2019 година план за благоустрояване на квартала и след това подобряването на инфраструктурата в източната част на квартала бе оповестено за акцент в желанията на актуалното управление на Община Разград за осъществяване на ремонтни действия. Припомняме, че асфалтиране на паркинги и междублокови пространства в „ Орел “ бе осъществено и предходната година, като ремонтните работи включваха 600 тона асфалт. През актуалната година асфалтът е 700 тона и част от него към този момент е по пътните сектори в „ Орел “. Асфалтирано е в региона на Пенсионерския клуб в „ Орел “, а на следващия ден, събота, ще се асфалтира вътрешният двор до блок 7. Асфалт е очакван и по маршрута на автобусна линия №5 при денонощния паркинг, както и вътрешноквартална връзка сред ул. „ Добровска “ и околовръстното пред денонощния паркинг, както и свързване на към този момент прокарани трасета.

По тази социална поръчка започнаха и настоящите поправки по обитаеми места. Приключи асфалтирането в 4 села: Благоево, Дряновец, Осенец и Балкански. Следващата седмица ще се правят поправки в Побит камък и Дянково.

Общата планирана стойност на публичната поръчка за настоящи поправки по двете обособени поръчки бе 631 405,00 без Данък добавена стойност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР