В изпълнение на издадена от министъра на околната среда и

...
В изпълнение на издадена от министъра на околната среда и
Коментари Харесай

Взеха разрешителното за дейности с отпадъци на фирма от Лом

В осъществяване на издадена от министъра на околната среда и водите заповед, на 08.06. 2020 година специалисти от Министерство на околната среда и водите и Регионална инспекция за опазване на околната среда – Монтана направиха инспекция на компания „ ТОН ЕКО “ ЕООД, площадка град Лом, оповестиха от Министерство на околната среда и водите.
При инспекцията е открито, че складираните на площадката на сдружението рискови боклуци надвишават неведнъж позволеното количество в издадено през 2018 година от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Монтана позволение. На площадката не е инсталирано оборудване за отнасяне на боклуци и не е осъществявана активност по оползотворяване на рискови боклуци.
В тази връзка на 09.06.2020 година Регионална инспекция за опазване на околната среда – Монтана издаде решение за лишаване на разрешението за действия с боклуци на сдружение „ ТОН ЕКО “ ЕООД, София.
Пирпомняме, че след абсурда с италианските отпадъци и обвиняванията против някогашния зам.-министър Красимир Живков и Атанас Бобоков, Министерство на околната среда и водите стартира инспекции на целия бранш в страната.
Започват инспекции на ТЕЦ-ове и сдружения, работещи с боклуци
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР