В изминалия уикенд, фестивалът за градска култура ON! Fest събра

...
В изминалия уикенд, фестивалът за градска култура ON! Fest събра
Коментари Харесай

Високи скорости, спиращи дъха скокове, гейминг, графити и косплей - това беше ON! Fest 2017

В миналия уикенд, фестивалът за градска просвета ON! Fest събра под един покрив най-хубавите косплеъри, геймъри, влогъри, хип-хоп актьори, музиканти, брейк танцьори, графити актьори, паркур спортисти и дрифтъри у нас с почитатели и почитатели за една в действителност вълнуваща среща и ги води до точка оттатък заниманието.

Фестивалът предложи най-актуалното от сферата на видео блогърството у нас в прочувствена среща на ПАКТА (най-голямата общественост от влогъри у нас) със своите многочислени почитатели от цялата страна. Над 16 часа диалози, отговори на провокации, фотоси и подписи с ПАКТА по случай 2-рия им рожден държа публиката, наброяваща над 2000 фенове, на крайници. ПАКТА споделиха опит и препоръки в това по какъв начин да правиш видео наличие, което събира хиляди лайкове за часове и по какъв начин да поддържаш настояща базата си от почитатели.

Много мръсна газ, изпилени гуми и суперсилна страст владяха феновете на незабравимото „ Дрифт безредица “ шоу, в което 6 коли, 2 мотора и 2 колела изпълняваха в невероятна естетика своя танц на колела. Късметлии получиха необикновен подарък – возене в дрифт колите на първенците от Mirafiori Team – Алекс Язов, Стефан Зашев, Стефан Цанков, Ивайло Алексов и Ангел Харизанов.

200 превъплъщения в герои от книги, филми и игри се показаха на сцената на ON! Anime зоната и в двата дълги дни на фестивала. Echow от Индонезия, Ju Tsukino от Бразилия, Pugoffka от Украйна и Massimo Barbera и Manuel Capitani от Италия отсъдиха Невена Здравкова и нейното преобразяване в мъжкия персонаж Cesare Borgia от Assassin`s Creed: Brotherhood за най-хубавото солово осъществяване тази година, което я изпраща непосредствено на най-голямото и значимо ревю по косплей в света – Japan Expo 2018 във Франция. Божидара Узунска и Даниела Бурнаска, превъплътени надлежно в Morgiana и Sinbad от японското манга фентъзи Magi: The Labyrinth of Magic също отлитат за Париж, печелейки в категория „ групово осъществяване “. Десет от най-хубавите танцови групи по корейски поп (к-поп) държаха публиката на крайници, а огромната премия отиде при танцовата групировка DIY за своята невероятна хореография, осъществяване и театрално наличие.

За извънредно осъществяване в категория „ жанр “ в паркур и фрийрън зоната беше награден Антон Донев, а за експедитивност първо място взе Михаил Кирилов. Два дни трикинги, волтове, флоуове, wallspin, palmspin и дашове държаха публиката в стартова подготвеност за включване, каквото и последва – скачане от 2, 4 и 10 метра върху въздушна възглавница предизвикваше всички гости на фестивала. А вървене върху слаклайн и триклайн подканваше всеки, който желае да тества салдото си върху лента, опъната над земята.

Българският тим Outlaws завоюва шампионата по Counter Strike: GO на огромния европейски шампионат ESL Southeast Championship и непосредствено се изстреля нагоре. Оспорваната борба по League of Legends дефинира гръцкия тим Different Dimension eSports като победител на петия сезон на шампионата. Над 20 часа гейминг за всички фенове на видеоигрите с отворени зони по FIFA 17, Hearthstone, Dota 2, LoL, CS:GO, както и по настолни игри като Dixit, Каркасон, Катан, Кодови Имена, Игра на Тронове, Пандемия и доста други бяха разполагаем в ON! Gaming зоната за всички, посетили фестивала.

Разнообразни интензивности като работилница по брейк танци със звездите Bboy Kleju, Pluto и Intact; уроци по каране на лонгборд; ръководство на дрон сред препятствия; изобразяване на графити във VR технология; основаване на музика под личен танцов ритъм; куиз шоу с въпроси от сферата на гейминга; филм за паркур приключенията на гостите от Англия Сторър; фотокът за инстантни фотоси от света на филмите; голяма зона за почитател артикули от Азия; показване на игри, правени в България; музика онлайн – всичко това и още доста оферти допълваха наситената двудневна стратегия на фестивала за градска и младежка просвета ON! Fest този уикенд в София.

В успореден панел се организира и Game Dev Summit 2017, която събра водещи експерти, представители на бизнеса и инди компании, работещи в областта на гейминга. В двудневната конференция бяха показани сполучливи модели и практики, както и последните трендове и развиването в бранша, сред които виртуалната действителност, мобилния гейминг, геймификацията, като бизнес метод, маркетингови подходи и тактики за основаване на почитател бази и доста други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР