В изминалата седмица на предаването Черешката на тортата бяха представени

...
В изминалата седмица на предаването Черешката на тортата бяха представени
Коментари Харесай

Валентина спечели Черешката на тортата, но до края не призна таланта на шеф Манчев

В миналата седмица на предаването Черешката на тортата бяха показани серия от спечелили в друго кулинарно предаване, с водещ Виктор Ангелов.

Определено участниците тази седмица демонстрираха на какво са способни в кухнята, имаха доста хрумвания и дадоха прелестни оферти на феновете, а лекотата с която готвеха сподели професионализъм.

Съвсем справедливо и съгласно нас, Валентина завоюва поредна премия за готвенето си. Плакета отиде при нея с цели 40 точки дадени й от сътрудниците. Тя предложи доста хубаво и очевидно добре сготвено уравновесено меню, даже най-критичния й сътрудник Реджеп съумя да даде цялостен актив от 10 точки за Валя.

Докато снимаше своя епизод от Черешката, Валентина призна, че за нея Манчев ще остане господин Манчев, тъй като началник споделя единствено на тези, с които е готвила в една кухня.

И по този начин и си остана, финалните й думи бяха благодаря господин Манчев. Дали е подценяване или поредна кардинална позиция на Валя не знаем, само че това направи усещане на мнозина. А Манчев трябваше да одобри, че препратките към едно друго предаване тази седмица бяха доста повече в сравнение с акцента към неговото шоу Черешката на тортата. Седмицата обаче бе забавна и доста забвна и за гледане.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР