В изключително напрегнати дни на динамични събития и бързо променяща

...
В изключително напрегнати дни на динамични събития и бързо променяща
Коментари Харесай

Над 1 милион зрители са гледали първото издание на „Защо, господин министър?“ по bTV


В извънредно напрегнати дни на динамични събития и бързо изменяща се вътрешна и външнополитическа конюнктура, министър-председателят на България – Кирил Петков, се изправи пред топ журналиста Мария Цънцарова, с цел да даде отговор на най-важните въпроси от миналата седмица. Той бе специфичен посетител в първото издание на предаването „ Защо, господин министър? “, чиято цел е да бъдат коментирани топ тематиките на обществото ни, провокирали най-широк отзив у нас през седмицата.

В неделната вечер на 6 март над 1 000 000 фенове (данни на GARB, 4+, all) са наблюдавали онлайн ефира да bTV, с цел да чуят отговорите на въпроси, свързани с това има ли заплаха за България от рецесията в Украйна, по какъв метод страната ни ще помогне на потърпевшите и бежанците, чака ли ни филантропична рецесия и с какъв запас разполага страна ни, с цел да посрещне възможен дефицит на горива и пшеница.

Близо 39% от телевизионната публика е проследила отговорите на господин Петков и по другите горещи тематики като какво мисли най-важният човек в кабинета за възможна нова партия на ген. Стефан Янев, би трябвало ли да има осъдени за случая на връх Шипка и за какво е бил заменен военният министър в разгара на войната в Украйна.

Мария Цънцарова ще продължи да задава най-важните въпроси на представители на кабинета в новата поредност „ Защо, господин министър? “ и да дава отговори на най-ключовите и горещо тематики, които се отнасят до живота на всеки един българин.

Гледайте предаването „ Защо, господин министър “ всяка неделя, незабавно след централната емисия на. Актуална информация ще намерите в уеб страницата и в мобилното приложение и на

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР