В Италия започна съдебен процес срещу 64-годишна лекарка, която нарече

...
В Италия започна съдебен процес срещу 64-годишна лекарка, която нарече
Коментари Харесай

В Италия съдят лекарка, нарекла хомосексуализма болест

В Италия стартира правосъден развой против 64-годишна лекарка, която назова хомосексуализма болест. В обществените мрежи Силвана де Мари, непрекъснато обиждала хората с друга полова ориентировка и по този начин се стигнало до делото.
Обвиненията към нея са за засегнатост, а в нейна отбрана се оповестиха доста известни персони, измежду които и политици, които даже подписаха зов, в който се споделя, че " на развой е изправена свободата на мисълта, науката и религията, обезпечени от републиканската Конституция на Италия ".
Всичко стартира, когато в известно радиопредаване, тя показа: " Аз имам три специалности – психотерапия, медицина и хирургия. От 40 година церя хомосексуални хора ", сподели Де Мари.
На 7 декември 2017 година съдията отхвърли да архивира делото, както беше изискал прокурорът след месеци на следствие, написа " 24 часа ". Според обвиняването не може да се разпознава субектът, към който са отправени обидите.
На 21 март против Де Мари ще стартира и втори развой в Торино, този път поради изявления на лекарката за римския клуб " Марио Миели ", който от 30 година се бори за превъзмогване на клишетата за транс и хомосексуалните хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР