В Италия работниците на възраст над петдесет години вече трябва

...
В Италия работниците на възраст над петдесет години вече трябва
Коментари Харесай

Италия: На работа със суперковидпаспорт или глоба от 1500 евро

В Италия служащите на възраст над петдесет години към този момент би трябвало да показват така наречен супер-ковид-паспорт, документ, потвърждаващ цялостна имунизация или преболедуване, с цел да могат да работят.

В противоположен случай представителите на тази възрастова група ще бъдат отстранявани от работа и глобявани от 600 до 1500 евро.

Демонстрациите против ограничаващите ограничения не стихват в Европа. Един от митингите се състоя пред Европейския парламент в Страсбург, Франция. Демонстрантите - съперници на имунизацията, показаха неодобрение от политиката на управляващите. „ Решенията се вземат без нашето единодушие “, скандираха протестиращи.

Във Франция към четири милиона души биха могли да изгубят имунизационния си паспорт, в случай че нямат бустерна ваксина. Въпреки това, както означават в Министерството на здравеопазването, искащите да запазят валидността на документа имат една седмица да се имунизират.

Тези, които обичат да се забавляват на дансинга, най-сетне дочакаха това. На фона на възстановяване на епидемиологичната обстановка от сряда, 16 февруари, във Франция се отварят още веднъж нощни клубове и нощни заведения.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР