В Италия обсъждат три варианта на развитие на събитията в

...
В Италия обсъждат три варианта на развитие на събитията в
Коментари Харесай

Много въпросителни около първенството на Италия

В Италия разискват три разновидността на развиване на събитията при положение на продължение на разпространяването на ковид COVID-19, оповестява La Repubblica.

Ако инфекцията продължи да върлува из цяла Европа, най-вероятно Евро 2020 ще бъде преместено, а националните шампионати ще се доиграят лятото. Континенталното състезание следователно ще се организира през есента или следващата година.

Вторият вид е възобновяване на Серия А през месец май и доста уплътнение на графика, при който тимовете ще бъдат принудени да организират мачове през два-три дни. Оставащите срещи от Купата на Италия при такова развиване ще бъдат изиграни през юни или август.

Най-лошият сюжет е цялостна анулация на шампионата на Италия. В подобен случай шампионският трофей няма да бъде връчен на никой, а местата в евротурнирите ще бъдат разпределени предвид на настоящето им състояние в таблицата.

Тогава тимовете, намиращи се в зоната на изпадащите, ще останат в лигата, а от Серия В промоции ще получат два тима. По този метод Серия А ще се състои от 22 тима.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР