В Италия, където разпространението на коронавируса е придобило впечатляващи размери,

...
В Италия, където разпространението на коронавируса е придобило впечатляващи размери,
Коментари Харесай

Нечовешко: Италиански артист живее с трупа на сестра си, починала от COVID-19

В Италия, където разпространяването на ковид е придобило впечатляващи размери, има толкоз доста заболели и мъртви, че стартира същински безпорядък. Хората стартират да губят човешкия си тип заради боязън и суматоха.

Италианският актьор Лука Францезе не може да погребе сестра си, която умря от ковид вкъщи. Той беше затворен в имението си дружно с натрупа на мъртвата си сестра, защото погребалните служби отхвърлиха да дойдат при него, да вземат и погребат тялото, прецизира pogled.info.



Естествено е евентуално и той да се е заразил. Той освен беше в една и съща стая с болната, само че и самият той можеше да бъде притежател на рисковата зараза. Опитвайки се да помогне на сестра си, той й направи изкуствено дишане и не го крие.

Художникът приказва за гибелта на сестра си в обществените мрежи и почтено призна, че не може да я погребе, и че всички се отдръпнаха от него незабавно откакто схванаха, че той е правил изкуствено дишане на Тереза.

Най-лошото е италианската медицина. Мъжът не знаеше, че сестра му е инфектирана и тя също не знаеше това. Тя беше диагностицирана от лекарите след гибелта си.

Най-лошото е, че не е ясно какво да вършим в такава обстановка. Всички отбягват актьора. Опитват се да пренебрегват казуса му.

Да бъдеш в една и съща къща с натрупа на сестра си няма да докара до нищо положително. Тялото освен ще стартира да се разлага, само че въпреки всичко е източник на зараза. Артистът има потребност от помощ при погребението й, а най-вероятно и незабавна хоспитализация. В противоположен случай тази история ще свърши доста зле.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР