В Италия информират, че спряганият за нов силен човек в

...
В Италия информират, че спряганият за нов силен човек в
Коментари Харесай

Ралф Рангник иска да върне легендарен ръководител в Милан

В Италия осведомят, че спряганият за нов мощен човек в Милан Ралф Рангник желае връщането в клуба на някогашния шеф Ариедо Брайда и Даниеле Бонера. Двамата са спрягани, че ще станат част от новия мениджърски екип на „ росонерите “.

Според Гадзета дело Спорт италианският гранд желае да трансформира Ралф Рангник като управител от британски вид, който да дава отговор, както за подготвителни развой, по този начин и за привличането на футболисти.

Въпреки това в Италия оповестяват, че немският експерт желае в екипа си и няколко италианци, с което да му оказват помощ в адаптацията в Милано.

Ралф Рангник желае да продължи работа с легендата Паоло Малдини и Рики Масара, само че желае да предприеме и акция по връщането на ветерана Брайда.

Той беше общоприет управител на Милан сред 1986 и 2013 година и работи в тясно съдействие със Силвио Берлускони и Адриано Галиани.

През 2015 година стана футболен консултант на Барселона, само че работата му при каталунците продължи до предходната година.

Авторитетният вестник оповестява, че към Ариедо Брайда може да се причисли Даниеле Бонера, който сега извършва ролята на асистент на треньора Стефано Пиоли.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР