„В историята на ГЕРБ е имало опити за създаване на

...
„В историята на ГЕРБ е имало опити за създаване на
Коментари Харесай

Дариткова: Не смятам, че намеренията на БСП за сваляне на кабинета са сериозни

„ В историята на ГЕРБ е имало опити за основаване на структури, произлезли от видни дейци на партията. Крахът на сходна организация е явен. В демократична страна като България всеки може да се опитва в това занятие. За страдание всички нови обединения желаят да натрупат рейтинг с антигерб изразителност. За това считам, че ние към момента сме силни”, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е в ефира на „ Неделята на NOVA”.

„ Напоследък сме очевидци по какъв начин опозицията употребява парламентарните способи и благоприятни условия, с цел да консолидира партийните си редици. Проблемите в Българска социалистическа партия са толкоз съществени, че те търсят демократични принадлежности, с цел да обединят себе си. Аз не считам, че желанията им да смъкват държавното управление са съществени. Надявам се, че този избор няма да успее. Но ние имаме съществени контрааргументи”, разгласи тя.

Българска социалистическа партия ще желае избор на съмнение против държавното управление до края на юли

Дариткова разяснява и следващия вербален конфликт сред премиера и президента. Според нея сходен разговор сред институциите не е от изгода за институциите.

„ С всяка своя изява Радев се оказва в тежка колизия с избраните му от конституцията пълномощия на обединител на нацията. Президентът, в случай че има забележки против ръководство, може да направи изказване в Народното събрание. Институциите би трябвало да водят разговор, който дава убеденост на жителите, че те не работят за личния си рейтинг, а в полза на народа”, счита Дариткова.

За нея, отводът на премиера да влиза в този разговор, е знак, че за ГЕРБ сходно държание е непродуктивно. Тя е на мнение, че в изискванията на рецесия би трябвало да се търси обединяване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР