В историята има много случаи, не само в България, когато

...
В историята има много случаи, не само в България, когато
Коментари Харесай

Симеонов: В историята има много случаи на протести, прераснали в метежи 

" В историята има доста случаи, освен в България, когато от митинги са се осъществили метежи. Помним 1997 година, няма да е за първи път ". Така водачът на НФСБ и народен представител от „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов разяснява опцията публичното неодобрение против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор да прерасне в опит за събаряне на държавното управление. 

" За страдание, в обществено-политическия живот е признато всевъзможни политически средства да бъдат употребявани и прилагани за добиране до властта.

За страдание, демокрацията постоянно остава на назад във времето. С други думи – действителните избори ", добави някогашният вицепремиер във връзка на митингите и изтеклите чатове с проект за побутване на властта през митинги на улицата.

Симеонов разяснява и процеса на номинации на взаимни кандидатури с Вътрешна македонска революционна организация на много места в страната. " Ние сме в непрестанен разговор с сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация във връзка с издигане на взаимни кандидатури в другите общини и сформиране на общи листи ", сподели Симеонов. 

" За София нямаме дефинитивни диалози, защото те самите не са оповестили техните планове. Ние също имаме подготвеност да издигнем кмет на София и да предложим една листа с потвърдени в обществото хора ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР